Creatief

Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om creatief bezig te zijn. Tijdens het werk ben ik vaak bezig met het oplossen van problemen of knelpunten op een creatieve manier. Naast deze manier van creatief bezig zijn, ben ik ook op andere manieren creatief. Ik teken en schrijf bijvoorbeeld graag. Met verjaardagen probeer ik een origineel en creatief cadeau te maken, als ik daar genoeg tijd voor heb. Als ik mijn verjaardag vier maak ik altijd zelf iets lekkers en het liefst ook iets (redelijk) gezonds.

Als ik creatief bezig ben kom ik in een flow. Ik geniet daar met volle teugen van. Het komt wel eens voor dat ik alle knutselbakken uit de kast haal of dat de keuken op z’n kop staat..

Overige creatieve projecten

Hier vind je echt van alles. Mini tuintjes voor mijn moeder, een moderne dromenvanger, pompoenen voor Halloween, bijzondere baksels en gekke cadeau’s. Ik vind het belangrijk om echt aandacht te geven aan de dingen en mensen die ik belangrijk vind. Dus ik maak het liefst alles zelf en zo persoonlijk mogelijk. Ook haal ik plezier uit het ontdekken en uitproberen van nieuwe materialen en ideeΓ«n, zoals je kunt zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s