Kaap L'Amour

KaapFlevo wil zijn drie concepten beter in de markt zetten. Deze drie concepten zijn: Feest in de Kaap, Trouwen in de Kaap en Kaap Zakelijk. Het probleem volgens KaapFlevo, is dat de sfeer van KaapFlevo niet goed terugkomt in de concepten van KaapFlevo. Naast dat ontbreekt er interactie in elk concept en onderscheiden deze concepten zich niet goed genoeg op het markt. KaapFlevo wil dit veranderen door middel  van multimediaal materiaal waarin een voorproefje gegeven wordt van de mogelijkheden die KaapFlevo biedt.

De demo

Voor KaapFlevo maakten we een demo van Kaap L’amour. Kaap L’Amour is een online wedding planner. Als de gebruiker een account aan heeft gemaakt kunnen alle gegevens aangevuld worden. Zo kunnen de datum en locatie ingevuld worden, deze helpen bij de afvinklijst. Deze lijst kan de gebruiker als richtlijn gebruiken voor het plannen van de bruiloft. Op deze lijst staat wanneer wat geregeld moet worden. In hetzelfde menu kunnen de uitnodigingen gekozen en verzonden worden, de wenslijst kan opgemaakt worden en foto’s kunnen hier teruggevonden worden. Zo is alles op één plek terug te vinden.

Ook de bruiloft zelf is op de wedding planner in te delen. Als eerst kiest de gebruiker een pakket. In deze demo zijn er drie opties. In pakket 1 zit alleen de ceremonie. In pakket 2 zit de ceremonie en eten. In pakket 3 zit de ceremonie, eten en een feest. Als de gebruiker een pakket heeft gekozen wordt het keuzemenu zichtbaar. Per onderdeel kan de gebruiker een keuze maken en deze wordt direct zichtbaar. Als de gebruiker alles keuzes heeft gemaakt is het ‘resultaat’ beschikbaar. Hierop is het overzicht van alle keuzes op één pagina zichtbaar. Als de gebruiker tevreden is kan dit overzicht doorgestuurd worden naar KaapFlevo. Hieronder is een demo te zien van hoe deze online wedding planner zou kunnen werken.

Mijn Rol

Tijdens dit project heb ik verschillende rollen gehad. Ik was projectleider, grafisch ontwerper en contactpersoon.