Uitnodiging

Ik denk dat persoonlijk en echt contact tegenwoordig belangrijk zijn. Dat is waarom ik graag mijn eigen ansichtkaarten ontwerp en maak. In 2017 ontwierp ik mijn verjaardagsuitnodiging from scratch. Het eenvoudige, simpele en to the point design past goed bij mij en mijn feestje toen.

Ik ben 22 december jarig, een paar dagen voor kerst. Op mijn kaart wilde ik een speels maar simpel beeld. Zo vier ik ook graag mijn verjaardag. Het liefst speel ik bordspellen met mijn bezoek en voelt iedereen zich op z’n gemak. Geen verplichtingen. Of je nou zin hebt om te komen in je pak of in je pyjama, dat maakt niet uit. Het belangrijkste vind ik dat iedereen zich op z’n gemak voelt en een leuke tijd heeft.

Maar wat ook bij mijn feestjes hoort, is iets nieuws. Ik probeer graag nieuwe hapjes of taarten uit. Ja, ik maak alles zelf, vind ik veel te leuk om te doen. Ik ben altijd op zoek naar lekker maar (redelijk) gezond partyfood. Zo heb ik twee jaar geleden een avocado cheesecake gemaakt. Echt een aanrader!

Invitation